מיד תעברו לכתבה...

דלג
פרסום קריאייטיב ותופעות רשת

החל מהיום: כך תמחקו ותבטלו הודעות וואטסאפ ששלחתם והתחרטתם עליהן

אם גם אתם משתמשים על בסיס יומי באפליקציית וואטסאפ, ודאי זכיתם לחוות את אותו רגע מבאס בו אתם שולחים הודעה כלשהי ואז, רגע אחרי שלחצתם "שלח", מגלים ששלחתם אותה במקום הלא נכון. בחלק מהמקרים הטעות הזאת היא מינורית ועוברת בלי תקלות, אבל לפעמים היא עשויה להוביל למבוכה אחת גדולה.

השבוע התבשרנו על פיצ'ר חדש באפליקציית וואטסאפ שיאפשר לנו להתחרט ולמחוק הודעה גם אחרי שכבר נשלחה, לא רק במכשיר שלננו, אלא גם אצל הנמענים. לרשותכם יעמדו 7 דקות בלבד להתחרט אחרי כל הודעה ששלחתם, ובמהלך 7 הדקות הללו, ובהנחה שהנמענים עדין לא קראו אותה, תוכלו להעלים את ההודעה ששלחתם בכל המכשירים אליהם הגיעה בלחיצת כפתור פשוטה. היום החל הפיצ'ר החדש הזה לפעול באופן רשמי בישראל, ומעתה גם אתם יכולים להשתמש בו. איך עושים את זה?

נניח ושלחתם הודעה לחבר/קבוצה והתחרטתם מיד אחר כך (ההודעה המסומנת בחץ)

לחצו לחיצה ממושכת על ההודעה ואז בחרו באפשרות המחיקה הרגילה שאתם מכירים (אייקון של פח זבל). בחירה באפשרות "מחק אצל כולם" תופיע ב-7 הדקות הראשונות מרגע שליחת ההודעה המקורית, ואם תבחרו בה תוכלו למחוק אותה בכל מכשיר בו נחתה.

כך תראה ההודעה המחוקה אצלכם בסוף התהליך. החברים אליהם שלחתם את ההודעה יראו הודעה דומה לזו, כלומר ידעו ששלחתם הודעה אבל לא ידעו מה נכתב בה, ובמקום יראו את הכיתוב "ההודעה נמחקה".

שימו לב, גם אם כל האנשים ששלחתם אליהם בטעות הודעה מסוימת יספיקו להיחשף אליה לפני שבחרתם למחוק אותה, עדין תהיה לכם אפשרות לעשות זאת, אבל לא תרוויחו הרבה. אם התחרטתם, דאגו לבצע מחיקה כמה שיותר מהר.

לייק לפטריה בפייסבוק

תגובות
Loading...