הכלב הזה משחזר את התמונות הכי מפורסמות של מדונה והתוצאה פשוט קורעת
וינסטנט פלורט, צלם אופנה צרפתי, עבד בחודשים האחרונים על פרויקט צילום מגניב במיוחד שמאוד קרוב לליבו. למה קרוב? כי בניגוד לדוגמניות שהוא מצלם על בסיס יומי, הכוכב הבלתי מעורער של סדרת התמונות הבאה הוא לא אחר מהכלב האהוב שלו מקס. לפני הסיפור עצמו, בואו נחזור קצת אחורה. לאורך השנים ביצע וינסנט נוהג וינסנט להגיע בהתנדבות לעמותות כלבים ולצלם את היצורים המתוקים כדי לנסות ולעזור להם למצוא בית חדש. עבודת הקודש הזאת היא זו שגרמה לו לקחת את העסק צעד קדימה וללהק את הכלב שלו לפרויקט המיוחד שמיד תראו.
הצלם הצרפתי, שהוא גם מעריץ של מדונה, החליט לקחת כמה תמונות אייקוניות של אחת הזמרות הכי מצליחות אי פעם ולנסות לשחזר אותן ביחד עם הכלב שלו. כפי שתוכלו לראות מיד, התוצאה פשוט הורסת ומצחיקה ובהחלט ייתכן שתעזור לצלם להשיג את המטרה שלו: כל הרווחים ממכירת התמונות יועברו לעמותת "מלאווי" של הזמרת, עמותה המסייעת לילדים יתומים ונזקקים במדינת מלאווי.
אם אתם תוהים איך הצליח הצלם לגרום לגלב שלו לשתף פעולה עם הצילומים המורכבים הללו שדורשים המון סבלנות, יש לצלם תשובה טובה: "אני לוקח את כל העסק מאוד ברצינות ומתחיל לעבוד על כל תמונה כמה חודשים מראש. אני קונה את כל האקססוריז הנדרשים ומעניק אותם לכלב שלי בתור צעצועים. ברגע שהוא מתרגל אליהם, הוא מרגיש טבעי לידם ואז הוא מתנהג בצורה חופשית ומשוחררת במהלך הצילומים.
אז איזה גרסה של התמונות מוצלחת יותר, המקורית של מדונה או דווקא החיקוי של מקס הכלב? מוזמנים לגלול למטה ולהתרשם מהעבודה המעולה. בסוף הפוסט תוכלו למצוא קישור לאינסטגרם של וינסנט כדי שתוכלו להמשיך לעקוב אחרי הכלב שחולם להיות מדונה.
עטיפת האלבום Ray of light
עטיפת הסינגל Music
מתוך הקליפ לשיר Hung Up
עטיפת האלבום Like A Virgin
מתוך הקליפ לשיר Material Girl
עטיפת האלבום True Blue
מתוך הקליפ לשיר Vogue
מתוך הקליפ לשיר Cherish
הפוסטר של הסרט Desperately Seeking Susan
שער המגזין Harper`s Bazaar
מתוך הקליפ לשיר Erotica
וינסנט פלורט: אינסטגרם | אתר
לייק לפטריה בפייסבוק